שידור חי
תאיר נרי > כותרת > “המלחמה בלבנון, לא צריכים להילחם רגלית עדיף מתותחים מטוסים ומסוקים”

הרב ניר בן ארצי שליט”א: “המלחמה בלבנון, לא צריכים להילחם רגלית עדיף מתותחים מטוסים ומסוקים”

״המלחמה בלבנון עם זרע עמלק ולא צריכים להילחם רגלית. עדיף ועדיף, עדיף כמה שאפשר מהים, היבשה, בתותחים, במטוסים, מסוקים. עדיף מללכת ברגל ולהילחם.
אין להם רגש, הם מסוממים, לוקחים סמים כבד מאוד.
לא יודעים על מה הם נלחמים, ולְמָה הם חיים בכלל. הם כמו בעלי חיים. שאתם רואים אריה משתולל באיזה מקום, כולם בורחים, כי זה אריה.
גם ככה הם מסוממים, כמו בעלי חיים. לא יודעים מה הם עושים, מה הם לא עושים. מילאו אותם הרבה סמים וזקוקים לסמים. בשביל הסמים מוכנים להתאבד ולמות. כל החיזבאללה הזה וכל המשוגעים שיש שם בלבנון, מסמים כבדים שלוקחים יום יום.

אז אדם מסומם, הוא לא יודע מה זה מוות, לא יודע מה זה לפחד. הוא הולך מתאבד. אז צריך לפגוע בהם דרך חייל האויר, דרך חייל הים, דרך תותחים, דרך טנקים, כמה שאפשר לעזוב את הרגלי. בסוף, בסוף, בסוף, רק לתפוס מקום, לכבוש מקום. חייל רגלי לא להילחם.

חיילים שלנו קדושים וטהורים, נקיים וזכים, עושים רק טוב. חיילינו גדלו על ׳דרך ארץ קדמה לתורה׳ ועל אהבה ושלום ואחווה.
חיילנו, חיילי צבא הגנה לישראל זכים וטהורים, אנשים טובים. הם לא באו לעשות רע לאף אחד, הם באו להגן על
אדמת הקודש, לגרש את האנשים ששולחים טילים ופגזים לפגוע ביהודים.
אצל הגויים יש להם שנאה ורוע, סתם משתגעים עם עצמם״.

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות