שיעור עם הרב ניר בן ארצי שליט”א ערש”ק בא ט’ שבט תשפ”ד 19.01.24
מתוך דברי הרב ניר בן ארצי שליט”א (פרשת בא 19.01.24):
אומר בורא עולם לעם ישראל….שלא יהיה לכם לא חרדות ולא פחד, בורא עולם יכול להפוך את העולם וארץ ישראל תהיה שמורה ומוגנת! מלחמת גוג ומגוג תהיה מחוץ לגבולות ארץ ישראל, יהיו מלחמות בעולם, מדינות ילחמו בינהם, כלכלות בעולם יסתבכו, והיהודים בעולם יהיו בסכנת חיים.
צה״ל חייב להמשיך…….. ולהשמיד את החמאס זרע עמלק, עד הסוף ואח״כ יהיה שקט בכל הגזרות! ברגע שהחמאס מחוסל, אז שומרון, ג׳נין ושכם יקפלו את הזנב וישתקו.
כל מי שמפריע לצבא ולממשלת ישראל להמשיך להלחם, עושה את זה רק משנאת חינם, שמה בנימין נתניהו יוביל לנצחון במלחמה ויקבל על זה קרדיט גדול.
אומר בורא עולם……. אם לא יחסלו עכשיו את החמאס, ויעצרו את המלחמה, כמו שדורשים הפוליטיקאים משמאל, תוך חודש החיזבאללה יכנס בכם, והחמאס יקום מחדש, וערביי ישראל, ג׳נין ושכם יבואו בהמוניהם לחסל אותכם, והאסון שהיה בשמחת תורה, יראה לכם פתאום קטן.
חיילי צבא הגנה לישראל, מסיימים היום, בזמן הזה, את מה ששאול המלך לא סיים בזמנו! כל חיילי צה״ל שנהרגו על קדושת הארץ, יקומו לתחייה ראשונים יחד עם האבות הקדושים, וכל הפצועים מהמלחמה יחזרו לאיתנם, בריאים ושלמים כמו שהיו ביום שלפניי הפציעה.
בורא עולם אומר……. לימין ולשמאל, תקשיבו טוב, טוב, כמה שאתם בשמאל וחלק מהימין, תשמיצו יותר את בנימין נתניהו, הוא יעלה ויפרח, כי אני בחרתי אותו לראש ממשלת ישראל 🇮🇱! בנימין נתניהו עושה את הכל, כדיי לשמור על גבולות ישראל, לשמור על חיי חיילי הלוחמים ולהביא את החטופים, אין לו שום אינטרס אישי, הוא נקי וטהור, ומכבד את היהדות.
אומר בורא עולם…… לכל המשפחות שיקיריהן נחטפו, לא לשמוע לאנשיי קפלן, או למטה החטופים! הם עולים על הגב שלכם, מנצלים את המצב, כדיי להפיל את הימין, למרות זאת, אומר בורא עולם, הימין לא יפול, ונתניהו לא יפול, הוא יעלה ויפרח. אתם משפחות החטופים, תתפללו ותעשו את המהלכים בשקט.
בורא עולם מודיע לכם……לא תקום מדינה פלסטינית, לא תהיה לעולם! לא יעזור לארה״ב, כל המהלכים בקומבינה, שהם עושים עם הסעודים ועם ראשיי השמאל בישראל, מאחוריי גבה של ממשלת הימין, במטרה להפיל אותה,ולעלות ממשלת שמאל, שתזרום עם דרישות האמריקאים בנוגע למדינה פלסטינית.
אומר בורא עולם…… באף מקום בעולם, לא קמו אנשים בשעת מלחמה, במטרה להפיל ממשלה! ראשי השמאל בישראל, רוצים להפיל ולפרק את הממשלה, ולהזיז את האנשים שהם באמונה בקב״ה. הם רוצים להמשיך את הרוע ולשון הרע, התחילו איתו עוד מלפניי המלחמה, עושים הפרעות כדיי שיחשבו שהם צודקים, לא יצליחו במשימתם.
חבל שבזמן מלחמה……. יש מלחמה בין אחינו היהודים, בין חילונים לדתיים בין שמאלנים לימניים, כולנו אחים! עכשיו בזמן המלחמה, הלוחמים שלנו, אין ימין או שמאל, כולם אחים ומושיטים יד אחד לשני, כולם מלוכדים ומאוחדים, הם הלוחמים האור של מדינת ישראל, הם דוגמא לאזרחים ולכל העולם.
ממשלת ישראל תרימו ראש, אתם ה-64 מנדטים, נבחרתם ע״י רוב העם, גם ליום הזה! אם היום היו נערכות בחירות, הייתם מקבלים 75 מנדטים, אל תקשיבו לתקשורת, היא מנסה לדכא אותכם ולהוריד את המורל לעם ולמפקדים, אף אחד לא יכול להפיל את הימין. תהיו מלוכדים בינכם, ומי שינסה לקרוץ לשמאל, ישאר בחוץ, משמים יסגרו איתו חשבון.
בורא עולם נמצא עם עם ישראל, ומרים את ראשו, נותן לו לנצח, כל הערבים מהמדינות הצמודות לגבולנו לא יכולים לנצח אותנו! מטרת ארגוני הטרור, ומדינות ערב, הייתה לעשות לנו כמו במלחמת יום כיפור. אבל כמו שביום כיפור, בורא עולם עצר את ירדן מלהצטרף שסוריה ומצרים, גם הפעם בורא עולם, עצר את החיזבאללה מלהצטרף לחמאס, בורא עולם המתיק את הדין.
שבת שלום ומבורך,




הוסף תגובה