תאיר נרי > כותרות משנה > “זה יהיה התיקון שלהם”

הרב ניר בן ארצי שליט”א: “זה יהיה התיקון שלהם”

“בארץ ישראל, המקום הכי מוגן בעולם, בארץ ישראל! המקום הכי מוגן בעולם, זה מדינת
ישראל, ארץ הקודש. מרעידות אדמה, משיטפונות, מהרי געש, מהכל! המקום הכי מוגן והכי טוב ליהודים בעולם, זה מדינת ישראל!
וכל העולים החדשים שבאים לגור בארץ הקודש, התיקון שלהם שהם יגורו בקראוונים בינתיים, בקראוונים … בקראוונים, עד שיבנו להם בתים ויסבלו, יקבלו הכל באהבה ויודו לקדוש ברוך הוא על הכל, זה התיקון שלהם בעולם הזה לגור בקראוונים, בצימרים, בקראוונים, עד ישועה שלהם תבוא. כי הם לא רצו לבוא ליישב את אדמת הקודש, זה תיקון, מידה כנגד מידה. אתם לא רוצים ליישב את אדמת הקודש, לגור בישראל משנת – 48, התיקון
שלכם הוא: שתבואו לישראל ותגורו בקראוונים ובצימרים ויש כאלה שיהיה להם כסף, יגורו בתים רגילים, נורמלים. יש ככה ויש ככה, תלוי בהם מה שעשו לטובת עם ישראל בשנים האחרונות.
ככה יהיה בדיוק! הקדוש ברוך הוא מה אומר יקיים … מתקיים, זה לא משחק! וככה התיקון שלכם, תגורו בקראוונים ובצימרים, תשמחו בזה, אחר כך לכם טוב. זה התיקון … לתקן את עצמכם. אתם לא … אתם לא באתם לגור בארץ ישראל משנת – 48 כשהיא קמה, זה תיקון כבד עכשיו לכולם, חרדים או לא חרדים או “חרדיה” או “חרדולים” כל היהודים בחוץ הארץ! ואומר בורא עולם: לא xxXxx בורא עולם אומר: מי שגר בחוץ לארץ, אין לו אלוקים!”

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות