שידור חי
תאיר נרי > כותרות משנה > “יש לנו ראש ממשלה שהקב”ה נמצא אתו ועוזר לו, חף מפשע, ובעל ידע רב במלחמות”

הרב ניר בן ארצי שליט”א:”יש לנו ראש ממשלה שהקב”ה נמצא אתו ועוזר לו, חף מפשע, ובעל ידע רב במלחמות. אין לכם מישהו יותר טוב ממנו סוריה הולכת להתחמש הנשיא שלהם רק יקבל את הנשק והתחמושת ותראו את האכזריות שלו… אל תתפעלו מהדיבור שלו מצרים תורכיה סוריה מתכננות להילחם גם עם ירדן יש בעיה וחיזבאללה עדיין לא נגמר צריכים מישהו שיש לו ניסיון במלחמות לא מישהו חדש” #מלחמה #בנימין_נתניהו #ממשלתישראל #חיזבאללה #משיח #סוריה #מצרים #תורכיה

״אז יש לנו ראש ממשלה שהוא ברוך ה’, הקב״ה נמצא איתו ועוזר לו, בשביל עם ישראל לא בשבילו. הוא לא.. בשבילו הקב״ה עוזר לביבי, בשבילו.
הוא חף מפשע מכל המשפטים שלו – סתם בלוף, חמש שנים מבלבלים את הראש.
לא בג״ץ.. הפרקליטות!! תופרים תיקים. כל פעם עוד תיקים, תיקים, תיקים, תיקים.
יכולים למכור בזול את כל התיקים האלה בשוק.

אז זה הוא… אז בנימין נתניהו מכיר את כל המדינות. מכיר את פוטין טוב, מכיר את ארצות הברית, מכיר אותם מהשורש. יש לו שפה אנגלית מצוינת, יודע לדבר טוב. איש חכם, נבון, יש לו ידע רב במלחמות, יודע לסדר הכול. אין לכם מישהו יותר טוב ממנו בתקופה הזאת עכשיו, אין יותר טוב.

אז לא להכניס עכשיו מישהו חדש.
יש לנו את מסוריה.. סוריה רוצה להתחמש ולהתחזק. והוא רוצה לעשות שלום, הוא אוהב שלום. הוא… זה של סוריה, המלך של סוריה עכשיו החדש, ג׳ולאני. אומרים בשמיים שהוא הולך להיות רודף שלום, אוהב שלום, עושה שלום. וואי, וואי… גם עוד מעט תגידו שעכשיו התגייר, ויהיה יהודי, ויפתח לו בית כנסת בבית שלו, בדמשק. – וואי, וואי… הכול בלוף, שקר.

הוא הולך לקבל את הכוחות מהאמריקאים ומישראל, את הנשק והתחמושת, שיעזרו לו להרוג את כל אלה אלה שמפריעים לו בסוריה. ותראו אותו – לא קם רוצח כזה בעולם, אכזרי, שעוד לא ברא השטן.

אז כל הזה… נחש שאומר לך שהוא נהיה טוב. הנחש לא מכיש, הוא רק עובר איתו? הוא לא עושה כלום.. רק מסתובב נותן לך מכה בראש, נושך אותך.
זה ככה כל סוגי האנשים האלה, הערבים. אז אל תתפעלו מהסיפורים שלו ומהדיבור שהוא מדבר.

אז יש טורקיה שרוצה להילחם. סוריה מתכוננת להילחם. חיזבאללה לא נגמר. ירדן גם כן ככה וככה. מצרים מתכננת להילחם. שלושה מקומות, או ארבעה. ואיראן תמשיך, גם עיראק. יש… זה יכול להיות מחדש.

אם בא משיח – הכול בטל ומבוטל., הכול הכול ייגמר. יעופו כולם.. לא יישאר פה ערבי אחד. אבל כל עוד שלא בא משיח, זה בטבע.
עכשיו זה לא בטבע, אבל…
מדברים שכרגע זה המצב.
זה לא טבע, כלום.

אז צריך מישהו פה בעל ניסיון, חכם, שכבר היה במלחמות, בכמה מלחמות טובות. לא להביא מישהו חדש עכשיו ייקח לו שנה שלמה רק להתפרס להתנפח בכיסא שלו. קפה, תה, קפה, תה. שנה… צלמים, צילומים, מצטלמים, ולא יודע איפה השמאל ואיפה הימין.

אז זה לא קל להיות ראש ממשלה. זה לא כל אחד יכול להיות ראש ממשלה.
והקב״ה לא ייתן… כמו שמשה רבנו לא נתן לו להכנס לארץ ונתן ליהושע. הקב״ה יודע מה הוא עושה, והקב״ה קובע.
ואנחנו לא קובעים כלום. אנחנו צריכים רק להתפלל ולסתום את הפה שלנו. להיות אנשים טובים, בענווה.

רוצים לאכל אחד את השני בכנסת אוכלים אחד את השני. אוכלים אחד את השני. ה’ ישמור. חברי כנסת חדשים, חברי כנסת ישנים, רוצים להיכנס לכנסת – אוכלים קורעים כסף, מיליארדים לפח אשפה, ופרסומות כל זה להרוג, להרוס את הימין, להרוס את מדינת ישראל.

הפלת הימין – זה להרוג ולהרוס את מדינת ישראל. זה לתת למחבלים, לכל הערבים סביבנו, סוריה, ירדן, וכולם, מצרים, לכבוש ולעשות נזקים, חס ושלום, בארץ ישראל.
זו האמת. תתעוררו, יהודים.״

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות