תאיר נרי > אירועים עכשוויים > “הקב”ה מתחנן בפניכם תהיו מלוכדים”

הרב ניר בן ארצי שליט”א: “הקב”ה מתחנן בפניכם תהיו מלוכדים”

״אז הקב״ה מתחנן לפניכם, מתחנן לפניכם- תתאחדו ממשלת ישראל, הימין שיתאחד. מתחנן לפניכם, שכל החרדים, כיפה סרוגה וכיפה צבעונית, חרד״לים או ממרח שוקולד, לא משנה מה הם, שיהיו מלוכדים ומאוחדים. לא סתם אומרים ממרח שמורחים דברים להרוויח זמן. אז אל תמרחו שום דברים.

תהיו מלוכדים. כל הימין שיהיו מלוכדים. כל הימין, תלכו עם הליכוד, עם הימין. די עם השטויות שאתם עושים. די עם האיומים שלכם. די. אתם כלום, בשר ודם.

אני שולח מלאך אחד להגיד לו שמות שלכם במהירות האור של האור, הוא ייקח אחד אחד. לא תקומו בבוקר, לא תקומו בבוקר. אל תאלצו את בורא עולם לפגוע בכם ישירות. אל תקלקלו את אדמת הקודש, אל תקלקלו אותה. הוא לא ייתן לכם לקלקל אותה. הוא יגמור אתכם.

אין אחורה. אין גלות שלישית שתהיה. הגלה אתכם בית ראשון, בית שני, עכשיו זה סופי. אין. לא יהיה.
והוא יהיה והטובים יהיו, והרעים ימותו… זה מה שיהיה. זה אומר בורא עולם. אני לא צוחק איתכם אף מילה. חבל לכם על החיים שלכם.

יהיו יתומים, יהיו אלמנות. יהיו.. השם ישמור עליכם, אלמנים.
לא חיילי צבא הגנה לישראל, זה קודש קודשים, אנשים, חיילי
צבא הגנה לישראל.

אז כל הקואליציה תתלכדו כולם. די עם השנאה, עם הרוע. די לחפש כסף וכבוד וכיסאות וכרס למלא אותו. די, אומר הקב״ה, תפסיקו עם זה״.

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות