הרב ניר בן ארצי שליט”א: “ההתקפה מאיראן אתמול לא הייתה מלחמה”
“והקדוש ברוך הוא מראה לכם ניסי ניסים, לעם ישראל, מה שקרה אתמול, זו לא מלחמה אומר הקדוש ברוך הוא. בורא עולם אומר: זו לא מלחמה, זה משחקי כבוד וכסאות, של איראן וארצות הברית. אם הייתה מלחמה, הייתה מלחמה גם מחיזבאללה, תוקף באלפי טילים … אז הכול הצגה אחת שלמה. נכון שלחו 300 טילים
ואלה שהתערבו, ירדן ועיראק שגם הם ירו על הטילים, הם שקרנים ונוכלים, הטילים האלה, נפלו עליהם בבתים שלהם, הם פוצצו אותם כי נפלו עליהם. מה מספרים לכם סיפורים אנשים. גם הם “עזרו” לישראל עם האמריקאים והצרפתים והאנגלים לפוצץ את הטילים של איראן … באמת?! בורא עולם הפיל אותם בירדן ובעיראק בדרך, על מה אתם מדברים?! חוץ מה שצה”ל גם הפיל. אז הירדנים שהפילו … הפילו כי הטילים באו ליפול להם בתוך העיר שלהם ונפלו להם בעיר שלהם והעיראקים שהפילו … לא הפילו שום דבר, לא פוצצו כלום … באו … נפלו להם בתוך הבתים שלהם. שיביאו צילומים שיראו אותם. שיביאו צילומים שיראו את כל הצילומים האלה. ישראל נלחמה, צה”ל, חיל האויר וכל החילות, תותחנים … של חיל האויר. מה ירדן עזרה פה?! שקרנים! ירדן עזרה? עובדים על אנשים, להגן על עצמה שטילים לא יפלו לה בשטח שלה … ונפלו, גם עיראק, גם מדינה אחרת גם! אז בורא עולם אומר: זו לא מלחמה, זה משחקי כבוד וכסאות של ארצות הברית שיזכו בבחירות ושסעודיה ושקטר וכווית לא יעזבו את ארצות הברית, שלא ילכו לרוסים. זה הכול,
הכול עבודה בעיניים, הכול כסאות, כסאות וכבוד, משחקי כבוד! גם איראן ככה. איראן באה להחזיר, מלחמה … אם הייתה עושה מלחמה, היא לא הייתה מודיעה, צה”ל כבר היה מודע ומוכן … שבוע ימים. איך, למה מוכן? כי מצלמות, לוויינים, רואים מה שיש באיראן, שמכינים את הטילים לשלוח אותם לישראל. מה … זו לא מלחמה, זה משחקי כבוד. אם הייתה מלחמה, היה עד עכשיו, האיראנים היו שולחים אלפי טילים, ברצף כל היום וכל הלילה ועוד שבוע ימים וכל השבוע גם. וחיזבאללה היה מעביר 2000 טילים ביום. למה חיזבאללה לא התערב עם 2000 טילים ביום? רגיל … 30 טילים, 20 טילים … כל יום? למה לא התערב? למה עשה הפסקה כמה ימים? בשביל לשמור על התחמושת שלו, שיביא אותה בזמן הנכון, שייתן את זה אתמול בלילה או בשבת. זה הכול משחקי כבוד וכסאות. זה אומר בורא עולם, מאמינים לא מאמינים עוד מעט תבינו כולם. אז רוצים להחזיר את הכבוד האיראנים ועשו מה שעשו. מי שרוצה מלחמה, היה מפתיע! לא היה … צה”ל לא היה יודע מה קורה אתו. היה מפתיע פתאום היו שולחים מחיזבאללה, מאיראן, מכל מיני מקומות … שולחים טילים לישראל, אז הייתה הפתעה. אבל מודיע … כל יום מודיע, מזהיר ומזהיר ומזהיר. מה .. כל כך אוהב את היהודים? כל כך רוצה, שומר עליהם שלא יפצעו היהודים?!
מי שמר על היהודים בישראל, זה הקדוש ברוך הוא! צה”ל כבודו במקומו אבל הקדוש ברוך הוא פה, נמצא בארץ ישראל. אמרנו יום שישי או יום לפני זה גם שהטילים יהיו אבק! לפני כמה ימים … אמרנו את זה. תבדקו תסתכלו אחורה, תסתכלו, תראו מה קורה!”
הוסף תגובה