בס”ד
כ”א טבת תשפ”ד
“אומר בורא עולם בגלל ההתנהגות שהייתה ההחלטה של בג”ץ, החלטה חפוזה, בזמן שהחיילים נהרגים ונפצעים ומשפחות החטופים כואבים וזועקים וכל עם ישראל שליש מעל שני שליש מעם ישראל באבל והם לא מעניין אותם כלום ועושים מה שעושים. אומר בורא עולם, בשבועה בשמיים, נשבע בשמיים ובארץ הקדוש-ברוך-הוא אומר,
הימין … הימין… הימין יקבל יותר מנדטים מפעם שעברה.
הימין …. הימין יקבל מנדטים יותר מ-64 מנדטים בזמן שיהיה בחירות הימין יקבל יותר מ-64 מנדטים, תקליטו את זה ותזכרו את זה ותרשמו בתיקרה באוטו, או בבית ככה יהיה בדיוק ואני מתחייב על כל מילה זה מבורא עולם אמר את זה. שהימין, הימין יקבל בזמן שיחליטו לעשות בחירות הימין יקבל יותר מנדטים מפעם שעברה שקיבל.
הימין קיבל 64 יקבל 75-80 מנדטים מהימין, תזכרו טוב … טוב תשמרו את זה תקליטו, תפרסמו את זה. האחריות של בורא עולם ככה אמר הקדוש-ברוך-הוא וככה יהיה בדיוק, לא יזוז מילה אחת ממה שאומר בורא עולם. יזוזו אנשים הצידה והוא לא יזוז ממה שאמר וככה יהיה!”




הוסף תגובה